Jóga naplementében a város felett

Különleges programsorozattal avatjuk fel újonnan nyílt tetőteraszunkat

Este fél nyolc, izgatott jógik érkeznek egymás után a Sociétébe, hogy a földszinten gyülekezzenek, majd az ötödik emelet felé vegyék az irányt, ahol hamarosan kezdetét veszi egy rendhagyó jógaóra. A helyszín nemrég megnyitott tetőteraszunk, amely mostantól izgalmas és változatos programoknak ad majd otthont.

Orsi, a jógaoktató (Yoga Brunch Budapest), nem először jár nálunk órát tartani. Nyitásunk óta számos szombat délelőttöt töltött meg a Sociétében lelkes vendégeivel, és a frissítő jógaóra után finom vegán fogásokat ízlelgetve együtt bruncholtunk az átriumban. Már akkor sokat beszéltünk róla, hogy ugyan az órák szinte mindig teltházasak, az igazi mégis az lesz, ha elkészül ötödik emeleti tetőteraszunk. A hideg téli napokon láttuk magunk előtt a naplementében meditáló embereket, háttérben a Bazilikával és a gyönyörű városi panorámával. Izgatottan vártuk múlt héten a csütörtök estét, amikor ez a víziónk végre valósággá vált.

Jógázás közben még az idő is lelassul: ebben a hetven percben mindenki kicsit elveszti az időérzékét, csak az „itt és most”-ra koncentrál, befelé figyel, ellazul, amihez a szabad levegő és gyönyörű környezet is hozzájárul. Az óra után néhány frissítő ital kíséretében csodálták vendégeink a város esti fényeit. Ez is a program része, hogy a résztvevőknek lehetőséget adjunk egy kis beszélgetésre, egymás megismerésére.

„Felejthetetlen élmény volt” – köszönt el egy vendégünk, mi pedig arra gondoltunk, hogy akkor ez méltó debütálása volt ötödik emeleti teraszunknak.

A nyár folyamán még kétszer jöhetnek hozzánk jógázni: augusztus 6-án egy naplementés, augusztus 15-én pedig egy telihold jógával várjuk Önöket. Az órákra kezdők is bátran jelentkezhetnek, mindenki garantáltan jól fogja érezni magát, és testileg-lelkileg feltöltődik. Ha részt venne a következő alkalmon, írjon a mailto:yogabrunchbudapest@gmail.com címre, és csatlakozzon eseményünkhöz!