Société Budapest
Közösség, kultúra, élmények, étterem, bár – mindez egy helyen a Société Budapestben.
A ház

A Société Budapest azokat szólítja meg, akiket vonz a kultúra, a művészetek és a gasztronómia. Épületünk egy mindenki számára nyitott komplexum, amely otthont ad egy étteremnek, bárnak, ezen felül változatos programoknak és bérelhető rendezvénytereknek. A Société Budapest alapítója Varga Zoltán, befektető és filantróp. Elkötelezett támogatója olyan kulturális és társadalmi kezdeményezéseknek, mint a Budapesti Fesztiválzenekar, a Bátor Tábor és a Mosoly Alapítvány. A Société Budapest csapata sokféle szaktudású emberből áll, akiket közös cél hajt: egy olyan komplexum üzemeltetése, amely a határon túlmutató színvonalon képviseli a magyar gasztronómiát, bárkultúrát és mindemellett platformként is működik különböző kreatív, kulturális kezdeményezéseknek, programoknak. Mindezt egy páratlan környezetben, a belváros szívében.

Várjuk Önt is a Société Budapestben!

Az épület átalakulása

A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Mostani formáját 2017-ben nyerte el – a klasszikus épület modern elemeket kapott belül, kívül pedig teljes egészében megőrizte eredeti formáját felújított változatban. Büszkék vagyunk rá, hogy általunk a Belváros egyik legszebb műemléképülete méltó funkciót és formát kapott.

rólunk mondták

Hogyan lehet felkészülni arra, hogy több száz ember néz főzés közben? - Haraszti Zsolt, a Bocuse d'Or harmadik helyezettje, a Société séfje elárulta.

Ötletes koncepcióval állt elő a Sas utcai Société Bistro & Bar. A februári magyar Bocuse d’Or döntőn dobogós helyezést elért sous chef-jük és a versenyen vele együtt szereplő commis-ja ad élményvacsorát az étteremben.

Végre valakik leleplezték, hogy a gasztronómia és a művészet édestestvérek. Képek, fogások, ízek és formák: új vacsorasorozattal jelentkezett a Société Budapest, melyen egyszerre érezhetjük magunkat egy tárlatvezetésen és egy ültetett vacsorán.

Ihlető ételek nemcsak a tányéron: az ART ON PLATE vacsoraesten jártunk a Sociétében, amely egy kulturális-gasztronómiai sorozat első felvonásaként mutatkozott be szerdán a Sas utcai fine dining étteremben.

Barna Zsanett azon kivételek közé tartozik, aki már az általános iskolában tudta: őt a vendéglátás, a gasztronómia érdekli. Azóta folyamatosan fejleszti önmagát, miközben keményen dolgozik.