A szenvedély színei tálalva

Új őszi étlappal csábít a Société Bistro & Bar, mely nem csupán alapanyagaiban, de színvilágában is igazodik az évszakhoz.

Ahogy körülöttünk változnak a színek, s a zöld helyét egyre inkább átveszik a sárgás-vöröses árnyalatok, úgy alakulhat át az éttermekben feltálalt ételek palettája és a társukként szegődött italkreációk repertoárja is.

A Société Bistro & Bar szakértői is ráhangolódtak már az őszre. A klasszikus őszi ízek felsorakoztatása mellett új, izgalmas alapanyagok által inspirálva visznek még több szenvedélyt a tányérunkra. A húsételek kedvelői megismerkedhetnek például a nyúlgerinccel, mely Société módon tálalva valójában egy ellenállhatatlan nyúl ropogós panko bundában, amely mellett a superfood-nak számító karfiol több formában is megjelenik – pirított karfiolos krémként és reszelt lila karfiolként, mintha egyfajta kuszkusz lenne – mindezt pedig egy kis kókusz chips teszi igazán tökéletessé.

A halételek rajongói is új élményekkel gazdagodhatnak. Az előételként tálalt vörös tonhalnál tetten érhető egy kis keleti hatás a tányéron, hiszen a tonhalat wasabis házi majonéz, chilis-gyömbéres szójaszósz és koriander kíséri, mely valódi ízorgiával kecsegtet.

De nem lenne teljes egy ebéd vagy vacsora, ha nem édességgel zárnánk. A sorbet kreáció céklára alapoz, mely egyfelől marinált formában jelenik meg, másrészt sorbet-ként, feketeszederrel, köménymagos ropogóssal, étcsokoládéval és tonkababbal házasítva. Nos, az eredményt érdemes személyesen kipróbálni!

Mindezek mellé pedig a Société Bar 200 italkülönlegességéből és számos Société signature koktéljából választhatjuk ki a hangulatunkhoz leginkább illőt.