Société Könyvklub Pataki Ágival / Michelle Obama: Így lettem
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ki mással beszélgethetnénk Michelle Obama önéletrajzi könyvéről, mint Pataki Ágival? Minden magyar nő szépségideálja, a Fabulon egykori reklámarca, aki az elmúlt években hazánk egyik legsikeresebb filmproducere, édesanya és feleség.

Michelle Obama, jelentős ügyekkel fémjelzett és eredményes eddigi élete során korunk egyik ikonikus és lenyűgöző alakjává vált. Az Amerikai Egyesült Államok első afroamerikai first ladyjének nagy szerepe volt abban, hogy a Fehér Házban soha nem látott nyitottság és elfogadó közeg alakuljon ki. Ráadásul a nők erőteljes támogatójává vált szerte a világon. A családok egészségesebb és aktívabb életének szószólójaként hatalmas változásokat köszönhetünk neki.

Olvassák a könyvet, várjuk Önöket szeretettel!
Early Bird jegyár: 1 500 Ft
Normál jegyár: 2 000 Ft
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/societe-konyvklub-michelle-obama-igy-lettem-pataki-agival-4617

📚 Az olvasás magányos műfaj, de az olvasmányélmény megosztása mégis közösséget építhet. A Société könyvklub keretén belül minden hónapban kijelölünk egy könyvet, amibe mi fejest ugrunk és elmerülünk benne. Olvassanak velünk, hogy a hónap végén Ott Annával és egy ismert művésszel együtt beszélhessük meg, hogy kinek mit adott a könyv 📚

Részletek

Dátum:
2019, szeptember 24. kedd
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Könyvklub
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.