ELHALASZTVA // Société Könyvklub Krusovszky Dénessel
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

UPDATE:

A kormány döntésével összhangban, a koronavírus terjedése miatt, április 28-ra tervezett rendezvényünket elhalasztjuk.
Az eseményt egy későbbi időpontban mindenképpen megtartjuk. Amint reálisan látható lesz, hogy az új dátumot mikorra tudjuk kitűzni, közzétesszük azt az esemény Facebook-oldalán, weboldalunkon és hírlevelünkben is. Visszavárjuk Önöket!
Addig is vigyázzanak magukra és másokra is!
A Société Budapest csapata

Krusovszky Dénesnek 2006 óta jelennek meg verseskötetei, a nagyközönség azonban lehet, hogy 2018-ban ismerte meg nevét, amikor Akik már nem leszünk sosem címmel megjelent az első regénye, ami azóta is sikerkönyv.

Ottlik Géza legismertebb főműve az Iskola a határon, a Hajnali háztetők azonban az alternatív kedvencünk, erről beszélgetünk Krusovszky Dénessel áprilisban. A kisregény a magyar történelem kellős közepén, az 1930-as és 1950-es években játszódik. Barátság, szerelem, hűség, árulás és persze a művész és a művészet feladata. Ezt írja meg a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, Ottlik Géza. A Hajnali háztetők Krusovszky Dénes egyik legkedvesebb könyve. Hogy miért és milyen hatással volt Ottlik írói pályafutására, arról ő mesél majd áprilisi könyvklubunkban.

 

Jegyvásárlás

Részletek

Dátum:
2020, április 28. kedd
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Könyvklub
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.