Société Budapest x Etyeki Kúria - Gourmet weekend 2.0
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A nagy sikerre való tekintettel duplázunk! Június 13-14. hétvégéjén, szombaton és vasárnap ismét a Société Budapest séfje, az idei Bocuse d’Or harmadik helyezettje Haraszti Zsolt főz majd az Etyeki Kúria vendégeknek. A séf olyan izgalmas gourmet fogásokkal készül, melyet a Societé Budapest vendégei már jól ismernek, de ez alkalommal Kitty Borsos az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery borszakértője ízben tökéletesen passzoló tételeket párosít majd az ételek mellé.

 

Szeretnénk fokozni a kíváncsiságotokat, megmutatjuk a menüt:

Marhatatár, kapribogyó, paradicsom lekvár          

Vörös tonhal tataki, retek, citrus majonéz

Gyümölcsleves, eper, citromfű

Branzino, nyári lencsesaláta, hollandi mártás

Aranyszalagos Sellyei Fürj, csicseriborsó curry, koriander

Vegán opció

Gyümölcsleves, eper, citromfű        

Kókusztejes csicseriborsó curry, pak choi, koriander, kápia paprika                      

 

A Kúria teraszán csodás napsütésben időzhetsz a szőlőtőkék és az etyeki panoráma mellett. Kellemes környezet, természet, gasztronómia, kiváló borok és buborékosok várnak június első hétvégéjén. Előzetes jegyvásárlásra nincs szükség, asztalfoglalás viszont ajánlott. A foglalásodat a vinoteka@etyekikuria.com e-mail címen jelezheted, minden esetben visszaigazolást küldünk az érvényes foglalásokról.

Az autó elhagyására a közlekedésben remek alternatíva az Etyeki Hétvégék Borjárattal. Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat. Vásárold meg jegyed elővételben 2600 (a helyszínen 3.600) Forintért a Borjáratra és hop-on-hop-off jelleggel egész nap korlátlanul utazhatsz Budapest belvárosa és Etyek, illetve az Etyeki Pincék között is. Részletek: www.borjarat.hu

A biztonság miatt nem kell aggódnod, a foglalás azt a célt is szolgálja, hogy megfelelő szellős teret garantáljunk. Személyzetünk minden kötelezően vonatkoztató előírás és javasolt óvintézkedés szerint dolgozik. A megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus terjedésének megakadályozásában. A teraszon elfoglalható helyek számát ezért szervezetten korlátoztuk, az asztaltársaságok között az orrtávolság legalább másfél méter. Javasoljuk, hogy egy asztaltársaságnál legfeljebb 4 felnőtt és gyermekek foglaljanak helyet, illetve, amikor csak közösségben vagy és megteheted, viselj maszkot!

Helyszín: Etyeki Kúria Borgazdaság (CPQR+W5 Etyek)

Részletek

Kezdés:
2020, június 13. szombat | 11:00
Vége:
2020, június 14. vasárnap | 19:00
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.