Breakbot (Fr) w/ Mona Lee, Nadine Adjani, Betwixt / Société
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Van egy tűzforró pontja az elektronikus zenéknek, amitől mindenki megőrül - hatalmas vigyor és tánc, ez történik, amikor a nagybetűs DISCO számoké a főszerep! Az októberi tavaszt elképesztő felhozatallal garantáljuk, hiszen most fog először Magyarországon járni a francia Ed Banger Records ikonikus figurája, Breakbot! Mellé Belgiumból érkezik Mona Lee és Nadine Adjani, az est házigazdái pedig a BETWIXT elektronikus zenei alkotóműhely tagjai lesznek: BØC, Levkō, BRSK és illben.

A 2000-2010-es évek elektronikus zenéjét alapjaiban határozta meg a francia house / electro vonulat, ebben pedig kulcsszerepe volt az Ed Banger Recordsnak. A kiadó istállójából olyan nevek jutottak világsikerig, mint a Justice, SebastiAn, a Cassius vagy Mr. Oizo, de a Daft Punk is gyakran megfordult körülöttük.

Ennek a társaságnak immáron tíz éve oszlopos tagja Breakbot. A francia producer eleinte a remixeivel hívta fel magára a figyelmet. A Röyksopp, Digitalism és Chromeo is megkapta a védjegyévé vált laza, de vidám, de mégis húzós átdolgozást, mielőtt megjelent volna a saját albuma. A francia house, nu-disco, funk elegyéből készülnek a számai, amikre nem lehet nem táncolni!

Két belga fellépőnk is lesz az este: Mona Lee egy énekesnő, aki csodálatos hangja mellett DJ tudását is megvillantja ez alkalommal, a vele érkező Nadine Adjanival egyetemben. A másik b2b szettet a BETWIXT alapítója, BØC és a Junkie Jack Flash gitárosából disco DJ-vé avanzsált Levkō fogja prezentálni. Mellettük a gárdát BRSK és illben is erősíti, úgyhogy egész éjjel pörögni fogunk!

🎫 Jegyek: Early Bird jegy 2.490 Ft (limitált 30 darab), elővételes jegy 3.990 Ft, Backstage Pass 9.990 Ft
👉 https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/breakbot-budapest

Részletek

Kezdés:
2019, október 12. szombat | 21:00
Vége:
2019, október 13. vasárnap | 05:00
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.