SOCIÉTÉ BISTRO & BAR
SOCIÉTÉ BISTRO & BAR

ASZTALFOGLALÁS: |

ONLINE ASZTALFOGLALÁS

Kedves Vendégeink! Szomorúan tudatjuk, hogy a koronavírus által kialakult helyzet miatt éttermünket és rendezvényhelyszíneinket március 17-től terveink szerint a lehető legrövidebb időre bezárjuk. Bízunk benne, hogy sikerül mindannyiunknak gyorsan átvészelni ezt az állapotot és hamarosan újra megnyithatjuk a kapukat.

MODERN GASZTRONÓMIA PÁRATLAN KÖRNYEZETBEN

A Société Bistro konyhája közép-európai ízvilágot képvisel, amelyet néhol távol-keleti hatások fűszereznek, a végeredmény pedig egy kifinomult, igényes, de könnyen befogadható ízharmónia, amely lokális és szezonális alapanyagokra épül. Séfünk, Krasznai Norbert minden alkotása szemet gyönyörködtető és felejthetetlen ízélményt garantál. Kétféle étlappal várjuk vendégeinket: negyedévente megújuló á la carte étlappal, valamint hetente változó ebédajánlattal.

A Société Bistro-ban, több mint 120 tételt tartalmazó borlapról választhatja ki ebédje vagy vacsorája kísérőjét. Bátran kérje Kiss Zsuzsanna sommelier ajánlását, aki segít megtalálni az adott pillanathoz és ételhez legjobban illő bort.

KLASSZIKUS ALAPOK, ÚJÍTÓ ÍZEK

A Société Bar kifinomult és egzotikus hangulatával ideális helyszín egy esti koktélozáshoz. Több mint 200 italkülönlegességet felvonultató szelekciónkon túl izgalmas signature, és jól ismert klasszikus koktélok közül is választhatnak vendégeink.
Tarjányi Zsolt, a Société Bar managere rendkívül kreatív és elhivatott, de ezzel nincs egyedül a csapatban; bartendereink kiválóan szerepelnek koktélversenyeken, és örömmel nyűgözik le tudásukkal vendégeinket.

HETI AJÁNLATOK
IGÉNYES EBÉD ÉS VACSORA A ROHANÓ HÉTKÖZNAPOKBAN

Heti ebédmenünket azon vendégeinknek alkottuk meg, akik számára fontos, hogy minőséget kapjanak a hétköznapok rohanásában is, aktuális menünket keresse keddtől péntekig 12:00 és 15:00 között.
Szezonálisan változó á la carte étlapunk fogásaiból pedig keddtől szombatig 12:00 és 22:00 óra között rendelhet. Éttermünk 24:00-ig tart nyitva.

A SOCIÉTÉ BISTRO & BAR CSAPATA

Konyhafőnökünk, Krasznai Norbert a hazai gasztronómiát jelenleg meghatározó fiatal séfgeneráció tagja, aki mindamellett, hogy tiszteletben tartja a hagyományokat, teljes mértékben a XXI. századi konyhaművészetet képviseli. Az ő munkáját Haraszti Zsolt és Feterik Evelyn konyhafőnök-helyettesek segítik. Barna Zsanett pastry chef régóta Norbert társa a gasztronómiában, munkájukban kiválóan egészítik ki egymást és Zsanett desszertjei tökéletesen harmonizálnak az étlap többi tételével.

Kövessen minket Instagramon
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for societebudapest is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.