ELMARAD // Women’s Talk x Société - Te hány kilós feminista vagy?
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

UPDATE:

A kormány döntésével összhangban, a koronavírus terjedése miatt, a március 24-re tervezett rendezvényünket elhalasztjuk.
Az eseményt egy későbbi időpontban mindenképpen megtartjuk. Amint reálisan látható lesz, hogy az új dátumot mikorra tudjuk kitűzni, közzétesszük azt az esemény Facebook-oldalán, weboldalunkon és hírlevelünkben is. Visszavárjuk Önöket!
Addig is vigyázzanak magukra és másokra is!
A Société Budapest csapata

 

Új, havonta jelentkező rendezvénysorozatunk keretében minden hónapban más, nőket és férfiakat foglalkoztató témákat dolgozunk fel, interaktívan, a közönség bevonásával. A rendezvényt a hazai TEDxLibertyBridgeWomen alapítói és a Société Budapest szervezői hívják életre.

 

 A programsorozatban olyan nőket és férfiakat invitálunk meg, akik hatalmas erőket mozgatnak, gondolataik, tetteik cselekvésre ösztönöznek, saját határátlépéseikkel erősebbek lettek és elhivatottak abban, hogy ezt az erőt a környezetükben élők ösztönzésére, segítésére fordítsák. Történetük, kitartásuk és bátorságuk mindannyiunk előtt példaként állhat.

Az esemény nem hagyományos pódiumbeszélgetés formájában valósul meg, hanem a közönség aktív bevonásával, workshop-szerűen zajlik.

Első alkalommal a feminizmusról, nők helyzetéről beszélgetünk különböző nézőpontokból, amelyen meghívott vendégünk Vásárhelyi Orsolya adattudós lesz.

Várunk erre a rendhagyó estre, ahol a Te véleményed és hangod is helyet kap majd.

JEGYEK HAMAROSAN

A programsorozat médiapartnere a Marie Claire Magyarország

Részletek

Dátum:
2020, március 24. kedd
Időpont:
18:30 - 20:30
Esemény kategória:
Talks
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.