ELHALASZTVA // Société Könyvklub-Gabriel García Márquez: Száz év magány
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

UPDATE:

A kormány döntésével összhangban, a koronavírus terjedése miatt, a március 31-re tervezett rendezvényünket elhalasztjuk.
A Société Könyvklubot Orvos-Tóth Noémivel egy későbbi időpontban mindenképpen megtartjuk. Amint reálisan látható lesz, hogy az új dátumot mikorra tudjuk kitűzni, közzétesszük azt az esemény Facebook-oldalán, weboldalunkon és hírlevelünkben is.
Az online vásárolt jegyek árát a OneTicket maximum 30 napon belül automatikusan visszautalja mindenkinek. A személyesen vásárolt jegyek esetében a vásárlást igazoló számla bemutatásával a www.oneticket.hu oldalon felsorolt értékesítési pontokon lehet a jegyeket visszaváltani.
Visszavárjuk Önöket!
Addig is vigyázzanak magukra és másokra is!
A Société Budapest csapata

 

A latin-amerikai irodalom egyik legfontosabb regénye, a mágikus realizmus egyik kiemelkedő alkotása a Száz év magány. A regény egy család, Buendíáék történetét meséli el, de értelmezhető akár az emberiség fejlődéstörténeteként is. A cselekménysorozatok vissza-visszatérnek, a családon belül a nevek folyamatosan ismétlődnek, így következtethetünk arra, hogy valójában a világban mindig minden ismétlődik.

Erről beszélgetünk Orvos-Tóth Noémivel, aki az Örökölt sors című könyvében a családok generációkon átívelő traumáit, mintázatait vizsgálja.

 

Részletek

Dátum:
2020, március 31. kedd
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Könyvklub
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.