Société Budapest x Etyeki Kúria - Gourmet weekend
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Június 6-7. hétvégéjén, szombaton és vasárnap is a Société Budapest séfje, az idei Bocuse d’Or harmadik helyezettje Haraszti Zsolt főz majd az Etyeki Kúria vendégeknek. A séf olyan izgalmas gourmet fogásokkal készül, melyet a Societé Budapest vendégei már jól ismernek, de ez alkalommal Kitty Borsos az Etyeki Kúria Borgazdaság Winery borszakértője ízben tökéletesen passzoló tételeket párosít majd az ételek mellé.

Szeretnénk fokozni a kíváncsiságotokat, megmutatjuk a menüt:

▪️ Kecskesajt, mangalica sonka, füstölt körte 2990.-
Javasolt borpár: MSP Wild Fermented Sauvignon Blanc 2018

▪️ Lazac gravlax, retek, citrus majonéz, grapefruit 3300.-
Javasolt borpár: MSP Zenit 2017

▪️ Kacsamáj pâté, bodzás eper chutney, vajban sült mandulával 3600.-
Javasolt borpár: Chardonnay 2018

▪️ Marha tatár paradicsom lekvárral és magos mustárral 3600,-
Javasolt borpár: Zweigelt 2016

▪️ Rozé kacsamell spárgával és zöldfűszeres bulgurral 4500.-
Javasolt borpár: Pinot Noir 2017

▪️ Mangalica tarja tavaszi újburgonya salátával és mustáros jus-vel 5200.-
Javasolt borpár: Kékfrankos 2016

▪️ Cézár saláta, tojás, királyrák 3600.-
Javasolt borpár: Kúria Rosé 2019

A Kúria teraszán csodás napsütésben időzhetsz a szőlőtőkék és az etyeki panoráma mellett. Kellemes környezet, természet, gasztronómia, kiváló borok és buborékosok várnak június első hétvégéjén. Előzetes jegyvásárlásra nincs szükség, asztalfoglalás viszont ajánlott. A foglalásodat a vinoteka@etyekikuria.com e-mail címen jelezheted, minden esetben visszaigazolást küldünk az érvényes foglalásokról.

Az autó elhagyására a közlekedésben remek alternatíva az Etyeki Hétvégék Borjárattal. Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat. Vásárold meg jegyed elővételben 2600 (a helyszínen 3.600) Forintért a Borjáratra és hop-on-hop-off jelleggel egész nap korlátlanul utazhatsz Budapest belvárosa és Etyek, illetve az Etyeki Pincék között is. Részletek: www.borjarat.hu

A biztonság miatt nem kell aggódnod, a foglalás azt a célt is szolgálja, hogy megfelelő szellős teret garantáljunk. Személyzetünk minden kötelezően vonatkoztató előírás és javasolt óvintézkedés szerint dolgozik. A megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus terjedésének megakadályozásában. A teraszon elfoglalható helyek számát ezért szervezetten korlátoztuk, az asztaltársaságok között az orrtávolság legalább másfél méter. Javasoljuk, hogy egy asztaltársaságnál legfeljebb 4 felnőtt és gyermekek foglaljanak helyet, illetve, amikor csak közösségben vagy és megteheted, viselj maszkot!

Csatlakozzatok Facebook eseményünkhöz!

Helyszín: Etyeki Kúria Borgazdaság (CPQR+W5 Etyek)

Részletek

Kezdés:
2020, június 06. szombat | 12:00
Vége:
2020, június 07. vasárnap | 17:00
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.