Société Talks - Tombor Zoltán: Hazafelé
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Société Talks - Tombor Zoltán: Hazafelé kerekasztal beszélgetés és tárlatvezetés

"Sok művész és gondolkodó fogalmazta már meg, mit jelent neki az otthon. Titeket mind más és más érzés kerít hatalmába, ha az otthon szót halljátok. Az elmúlt években nekem a honvágy volt az otthonos érzésem. Ez a honvágy az, ami hazahúzott és lehetővé teszi, hogy most itt álljak előttetek. Minden ezzel kapcsolatos érzésemet és gondolatomat a falakon látjátok."

Tombor Zoltán, fotográfus kiállítását ezekkel a szavakkal nyitotta meg decemberben a Sociétében. A "Hazafelé" címet viselő legújabb divat-dokumentarista sorozata egy mindannyiunk számára ismerős kelet-európai környezetben játszódó történetet mesél el.
Nyáry Luca, író, slammerrel és Dragomán György, íróval kiegészülve a kiállítás anyagáról és vizualitásáról beszélgetünk, arról, hogy mekkora ereje van a képeknek és hogyan lehet képekben mesélni.

A beszélgetés után Hazafelé című első Budapesti önálló kiállításán tárlatvezetést tart a művész Tombor Zoltán és a kiállítás kurátora, Sárvári Zita.

Tombor Zoltán - fotográfus
Nyáry Luca - író, slammer
Dragomán György - író

moderátor: Ott Anna

❗️A beszélgetés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az rsvp@societebudapest.com címen tudja jelezni felénk.
Az ülőhelyek száma korlátozott. Kapunyitás: 18:00

Ha szeretne elsőként értesülni az eseményeinkről és híreinkről, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre: https://member.societebudapest.com/site/signup

 

Részletek

Dátum:
2020, január 08. szerda
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Talks
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.