Société Könyvklub Péterfy-Novák Évával
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Októberben is együtt olvasunk, a soron következő könyv pedig Péterfy-Novák Éva legújabb, Apád előtt ne vetkőzz című kötete lesz.

Péterfy-Novák Éva az egyik legbátrabb magyar író. Első kötetében, az Egyasszonyban saját emlékeibe nyúl vissza és meséli el elsőszülött lánya, Zsuzsi történetét, aki egy orvosi műhiba következtében fogyatékossággal született és mindössze hét évet élt.
Második könyvében, A rózsaszín ruhában novellákat olvashatunk magunkról, nőkről és férfiakról, anyákról és lányaikról, szerelmekről és veszteségekről. A novellák olyan erősek, hogy könnyeket csalnak a szemünkbe, hol az öröm könnyeit, hol a fájdalomét.
Harmadik kötete, az Apád előtt ne vetkőzz aktuális, mégis tabu témát jár körbe: a családon belüli bántalmazást, ahol a szerető nagyapa az unokáját rontja meg. A társadalom hallgat, az író viszont őszintén ír a témáról.

📚 Az olvasás magányos műfaj, de az olvasmányélmény megosztása mégis közösséget építhet. A Société könyvklub keretén belül minden hónapban kijelölünk egy könyvet, amibe mi fejest ugrunk és elmerülünk benne. Olvassák Önök is velünk, hogy a hónap végén Ott Annával és egy ismert művésszel együtt beszélhessük meg, hogy kinek mit adott a könyv 📚

Részletek

Dátum:
2019, október 15. kedd
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Könyvklub
KÖZELGŐ PROGRAMOK
Nincsenek következő események.