Megérkeztek a londoni és new yorki divathetek kedvencei a Société Budapest webshopjára. 3.1 Philip Lim, Chalayan és Christopher Kane szezonális, 2018-as őszi/téli kollekcióinak ikonikus darabjait elsőként Magyarországon – sőt Christopher Kane-t és Chalayant az egész régióban – egyedül nálunk találod meg, így abban is biztos lehetsz, hogy nem jön majd minden sarkon szembe veled új kedvenced.

 

Christopher Kane

Skót származású a tervező, aki Londonban tartja bázisát és jelenleg a London Fashion Weekek egyik legfelkapottabb figurája. Kane, mielőtt saját nevével elérte a világhírt, éveken át Donatella Versace mellett dolgozott a Versace és Versus márkákon.

CHALAYAN  

A török származású, londoni bázisú, konceptuális tervező, Hussein Chalayan brandje egyedülállóan csak a Société Budapestben érhető el egész Közép-Kelet Európában. A formatervező múlttal is rendelkező alkotó bemutatói ikonikusak és az egész divatvilág számára is maradandó emlékként rögzülnek.

Carne Bollente

A párizsi bázisú t-shirt márka magyar társalapítója és tervezője Pálinkó Ágoston. Hímzéseiben és mintáiban a szexualitás a fő motívum. Merészségükkel egyedülálló színfoltját alkotják az európai divatszférának, mostantól pedig nálunk is megtalálhatjátok válogatott darabjaikat.

M2MALLETIER

A barcelonai bázisú luxustáska márka minimál és szürrealisztikus darabjai mára megtalálhatóak a legtöbb hollywoodi híresség gardróbjában. Az M2Malletier tervezőpárosa a modern építészetből és a középkor világából meríti fő inspirációforrását, az eredmény pedig egy egyszerre kortárs – és évszázadokat visszanyúló formavilág.

Tovább a márkákhoz