A ház


A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Az épület a belváros szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában található – most egy 3500 négyzetméteres inspiratív térré alakítottuk át, ami otthont ad a modern gasztronómiának, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.

Várunk a Sas utca 15-ben, ahol fine bisztrónkban kiváló ételeket és italokat kóstolhatsz meg, részt vehetsz változatos programokon, kiállításokon, bulikon és exkluzív eseményeken. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben. Ezek vagyunk mi, ez a Société Budapest.

A Société Budapest fővárosunknak készült, olyan embereknek, akiket vonz a kultúra, a művészetek, és a gasztronómia. A Sas utca 15. épülete egy mindenki számára nyitott komplexum, ahol otthonra talál egy étterem, bár és egy kiállítótérként is üzemelő rendezvénytér – mely kulturális és egyéb szórakoztató programoknak szolgál helyszínéül.

1051 Budapest, Sas utca 15.

Manifesto


A Société Budapest meghatároz, inspirál, közösségbe illeszt. A Société Budapest a komplexum, amit eddig hiányoltunk Budapest életéből. A Société Budapest a mi városunknak készül, képviseli az európai nagyvárosok sorába illeszkedő fővárosunkat. A Société Budapest azoknak épül, akik szerint most “nincs egy hely…” Budapesten. Megteremtjük a teret, ami kimozdít a megszokásból, sodrásból, a szürkeségből. A helyet, ahova nem azért mész mert nincs más, hanem mert ide akarsz menni, mert itt akarod elkölteni a pénzedet, a drága idődet, mert a részese akarsz lenni, mert itt van az a kör, akikkel egy lapon akarsz szerepelni. Nem akarjuk, hogy mindenki megértsen minket, de aki ért, annak váljunk az élete szerves részévé. Nem megyünk szembe a szabályokkal, de nem is követjük azt, amivel nem értünk egyet. Saját utunk van, saját elképzelésekkel, amit szívesen osztunk meg bárkivel, aki nyitott erre.
Divatbolondok vagyunk. Foodiek vagyunk. Zeneőrültek vagyunk. Kultúrlények vagyunk. Műértők vagyunk. Cool-ak vagyunk. Felnőttek vagyunk.

A csapat


A Société alapítója Varga Zoltán, befektető és filantróp. Elkötelezett támogatója olyan kulturális és társadalmi kezdeményezéseknek, mint a Budapesti Fesztiválzenekar, a Bátor Tábor és a Mosoly Alapítvány. Hiszi, hogy a divat és a művészet egyetemes, közös nyelvünk, és a Société képes a határokon túlmutatóan népszerűsíteni a közép-európai régió kreatív és alkotói közösségét.

Zoltán Varga
Founder
István Salgó
Board Member
Orsolya Mádi
CEO
Tibor Csík
Marketing and Communication Advisor
Zoltán Kálóczy
Leading Art Consultant
Katalin Csuth
PA & Project Manager
Dóra Marietta Kiss
Sales Manager
Lilla Schuch
Web Content Manager
Anna Ott
Art Program Manager
Zita Sárvári
Art Advisor
Kristóf Kiss-Benedek
Lead Graphic Specialist
Ákos Vereczkey
Music Advisor & Booker
Gábor Gerle
Banquet Manager
Balázs Csapody
Food&Beverage Advisor
Péter Morafcsik
Bar Advisor
Norbert Krasznai
Head Chef
Evelyn Feterik
Sous chef
Zsanett Barna
Pastry Chef
Zsolt Tarjányi
Bar Manager
Zsuzsanna Cintia Kiss
Sommelier
Boglárka Horváth
Assistant Service Manager
Benjamin Magyar
Assistant Service Manager

Sajtóinformáció


Société logo

Download 1 file  |  0.04MB

Kövess minket Instagramon!


Kövesd a @societebudapest Instagramot, hogy betekinthess a Société életébe!