Société Studio


Üdvözlünk Budapest legújabb fotó- és videostúdiójában! A Société egyszerre alkotó és befogadó közösség, dinamikus tér, kulturális és divatmozgalom, amely lehetőséget kínál a fiatal generáció kreativitásának, tehetségének kibontakozására. Minden eszközt biztosítunk számodra a projektedhez – legyen szó mozgó- vagy állóképről –, hogy a legtöbbet hozhasd ki ötleteidből.

100 négyzetméteres, 3,3 méter belmagasságú stúdiónk 5m x 5m holkerrel kiválóan alkalmas portré, divat és tárgyfotózáshoz. A sokoldalúan használható, barátságos térben kialakítható külön fodrász és stylist terület öltözővel. Igény szerint catering is biztosítható a ház fine bistro étterméből.

Felszerelés


Fotóstúdiónkban Profoto D2 fejgenerátoros vakuk és fényformálók, valamint Canon gépváz (EOS 5D Mark IV) és Canon objektívek széles választékával dolgozhatnak bérlőink. A Profoto Lighting System világításstechnikája (pl. Profoto BeautyDish, octaboxok, softboxok, ernyők, búrák), Manfrotto állványok és Apple termékek állnak rendelkezésre, valamint fekete, fehér, szürke és színes papírhátterek széles választékát is biztosítjuk. Igény esetén a rendelkezésre álló eszközökön túl további felszerelés beszerzésére is van lehetőségünk.

Üzenj nekünk

Kövess minket Instagramon!


Kövesd a @societebudapest Instagramot, hogy betekinthess a Société életébe!