Nyár óta dolgozunk rajta, hogy a Société Fashion Store hűen tükrözze a Société Budapest világát, és mindazt, amit a divat jelent nekünk.  2018 elején csapatunk összeült, hogy közösen megvitassuk az irányt: nem az volt a célunk, hogy újabb viszonteladói legyünk már ismert nagy nemzetközi tervezőknek, hanem hogy itthon más által még nem forgalmazott, befutott brandeket mutassunk be. Szegedi Kata szakmai vezetésével össze is állt egy izgalmas szelekció, tavasszal pedig a párizsi showroomokba vettük az irányt, hogy kiválasszuk kedvenc darabjainkat és személyesen is találkozhassunk a márkák képviselőivel.

A spanyol M2Malletier táskáiban a luxust és egyediséget kombinálja, így nem csoda, hogy másokéhoz nem hasonlítható formavilágukkal ezek a kiegészítők valóságos ékkövei üzletünknek. Az amerikai sztártervező, Phillip Lim új kollekcióját is megnéztük tavasszal, és biztosak voltunk benne, hogy a Société Fashion Store nem lehet teljes a márka ruhái és kiegészítői nélkül. Újdonságunk továbbá még a francia Carne Bollente, amely leginkább pikáns és szexuális töltetű hímzett mintáiról ismert, és nem mellesleg a márka egyik tervezője magyar származású, aki a divat fővárosában talált rá önmagára. Az ő showroomjuk volt az egyik legnagyobb élmény, hiszen úgy fogadtak minket, akár a régi barátokat, és sokat meséltek a márka történetéről, indulásáról. Büszkék vagyunk rá, hogy általunk végre Magyarországra is eljuthatott ez a színes és szókimondó brand.  A párizsi utunk az illatokról is szólt: a francia Bon Parfumeur számos illata közül kiválasztottuk kedvenceinket, amik között a nőiestől az unisexig minden megtalálható.

A szelekciónkban egy formabontó cseh tervező, Jiri Kalfar is helyet kapott, aki különleges fantáziavilágát jeleníti meg ruháiban, az eredmény pedig mindig valami extravagáns, a szabadság és nőiesség üzenetét hordozó alkotás. De a brit rebellis-feminin irányt követő Christopher Kane-be is azonnal beleszerettünk, és elhoztuk Budapestre néhány kedvenc darabunkat őszi/ téli kollekciójából. Végül pedig a szintén brit márkát, Chalayan-t kell megemlítenünk, aki ruháiban valóságos műalkotásokat hoz létre, miközben esztétikájában a minimalizmust követi.

A Société Fashion Store-ban ezek az izgalmas nemzetközi márkák vegyülnek néhány kiemelkedő hazai tervező darabjaival, úgy, mint Kata Szegedi, Tomcsanyi, Nanushka, ÁERON és Revi Studios. További újdonságunk egy kollaboráció a VYF-fel, ami a Société Budapest hangulatát adja át egy gyönyörű selyemkendőben. Az üzlet különlegességéhez néhány műalkotás is hozzájárul, például Nemes Márton által kimondottan számunkra készített neon és tükör installáció.

Szeretjük az egyediséget, szeretünk kitűnni a tömegből – ha te is, akkor várunk a Sas utca 15-ben!

Vásárolj online