Idén első alkalommal vettünk részt a hazai gasztrofesztiválok legnagyobbikán, a Gourmet Fesztiválon. Május 17 és 20 között megtelt a Millenáris ínyencekkel és szakmabeliekkel, hogy végigkóstolhassák Magyarország legjobb éttermeinek kimondottan a fesztiválra készült kínálatát. Mint minden évben, idén is adott volt két téma, amit a séfeknek saját ételeik mellett fel kellett dolgozniuk. Ez alkalommal a gombóc és kaviár volt az, amivel minden standnál találkozhattunk különböző értelmezésekben.

Aki ellátogatott hozzánk, ízelítőt kaphatott az ősszel nyitó Société Budapest kulináris világába: séfünk, Krasznai Norbert két olyan étellel készült, ami méltán vívta ki még a szakma elismerését is. A tartalmasabb ételek kedvelőit a kacsagombóc – sárgarépa – mangókaviár és curry izgalmas kombinációja várta, aki viszont  könnyedebb ételre vágyott, azt a már-már desszertre emlékeztető kecskesajt – tápióka – zöldalma és citromfű vette le a lábáról.

Remek hangulatban telt ez a négy nap a pult mindkét odalán – köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, mostantól egyre többet fogtok hallani rólunk. Októberben nyitunk a Sas utca 15-ben, hogy új színt és ízeket vigyünk a Budapesti kulturális és gasztronómiai életbe.