Az olvasás magányos műfaj, de az olvasmányélmény megosztása mégis közösséget építhet. Minden hónapban kijelölünk egy könyvet, amibe mi fejest ugrunk és elmerülünk benne. Olvassátok ti is velünk, hogy a hónap végén Ott Annával és egy ismert művésszel együtt beszélhessük meg, hogy kinek mit adott a könyv.

A Bovaryné, Flaubert klasszikusa, amiért a szerzőt perbe fogták vallás- és erkölcsgyalázás vádjával a női sors útvesztőjébe kalauzolja az olvasót, és bár többszáz éve íródott, máig nagyon aktuálisak a kérdések, amiket körbejár benne a szerző. Milyen lehetőségei vannak a nőnek, aki nem akar megelégedni a sorsával és ki szeretne törni a hétköznapjaiból? Milyen álmokat kerget egy nő, akit a külvilág befolyásol, és valaha beteljesedhetnek-e ezek az álmok? A nő elsődleges szerepe valóban a feleség és anya szerep? És mivel jár az, ha ő mégis egy másik élet mellett dönt? Kivel mással boncolgathatnánk hitelesebben ezeket a kérdéseket, mint Szentesi Évával? Kezdődjön az olvasás, hónap végén találkozunk!

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, a regisztrációhoz küldj nekünk egy e-mailt az rsvp@societebudapest.com címre, és írd meg, hogy hány fővel érkezel.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Join our Facebook event

Similar events