A hetünk zárásaként és a hétvége elindítására minden pénteken két igen színes dj látogat hozzánk, akik ebben a formában jó eséllyel még nem találkoztak. Játszanak kicsit külön, kicsit együtt, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Különleges, izgalmas lemezek biztosan előkerülnek, aztán könnyen lehet, hogy buli is lesz belőle.

Vikipop ismét azon vendégeink sorába tartozik, akiknél nehéz megmondani melyik végéről kezdjük érdemeik felsorolását. Már a 2000-es évek elején beleásta magát az elektronikus zenébe, dolgozott a legendás Trance Wave lemezboltban, szerkesztette a Freee magazint, műsorát a Rcko.fm-re, számos klubest gazdája volt már Crimson vagy Gensi oldalán, de gyűjtött már válogatást a Recorderre is a firss magyar house aktuális állásáról is. Manapság a lemezek mellett a darts tölti ki idejének jelentős részét, de aki Tensnake keze alá válogatja a promókat, minden bizonnyal felkészül majd a legfrissebb megjelenésekből és a titkos klasszikusokból is.

LAU komoly zenei háttérrel érkezett a Larm remek dj pultjába pár éve, hogy jelentősen átrendezze a a mindennapjait. Komoly alázattal, energiával, tudásvággyal vetette bele magát az keverők belső oldalára, és lett igen aktív szereplője a budapesti éjszakai életnek. Finom baleári diszkóktól táncos house-okon keresztül a sötét technoig sokmindenben otthon érzi magát, ráadásul mind saját, mind Wave Twins-féle élő produkciója is elindítja a lábakat bármelyik buliban.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz