A negyedik Société Artist Talks ezúttal két inspiráló kollektívára fókuszál: vendégünk a Kinopravda és a POSITION Collective.

Az este folyamán nem csak a kollektívák alakulásába, működésébe, identitásába pillanthatunk be, de a beszélgetést egy különleges pop-up kiállítás is kíséri, amely a csoportok munkásságát mutatja be. A Kinopravda filmjeiből tartunk egy vetítést a rendezvénytérben, mellette a Position Collective legújabb termékeiből láthattok egy különleges set-design-t.

A 2010-ben alapított és mára Kertész Attila és Simonfalvi Bence nevével fémjelzett Position Collective nem csak az egyik legkeresetebb hazai bútor és enteriördesign csapat, de az egyik legeredetibb is. Összetéveszethetetlen forma- és színvilág jellemzi őket. Időtálló tereik és bútoraik mellett lámpa és kerámia kollekciók fűződnek a letisztult, funkcionális és klasszikusan modern arculathoz. A nemrég a híres milánói Brera Design Districtben is kiállító nemzetközileg is elismert csapattal alakulásról, csoportdinamikáról, design-evolúcióról beszélgetünk.

A barcelonai és budapesti székhelyű Kinopravdat több nemzetközi rendező, képzőművész és producer alkotja, jelenleg összesen 14. Az invenciózus csapat reklámokat és videóklippeket rendez. Egyedi nyelvezetük vizuális világunk beidegződéseinek megreformálását tűzte ki célul. Stílusos, konceptuális és humoros filmjeik olyan gesamtkunstwerkként, totális darabokként is felfoghatóak, amelyben a művészeti ágak egyenrangú elemekként jelennek meg és azok együttes hatására épülnek. A földrajzi távolságokat legyőző csapat néhány tagjával nagy számok törvényéről, hírnévről beszélgetünk.

A BELÉPÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
Kérjük itt regisztrálj: http://www.societebudapest.com/membership/
Ha már regisztráltál, várunk szeretettel!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz