A hetünk zárásaként és a hétvége elindítására minden pénteken két igen színes dj látogat hozzánk, akik ebben a formában jó eséllyel még nem találkoztak. Játszanak kicsit külön, kicsit együtt, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Különleges, izgalmas lemezek biztosan előkerülnek, aztán könnyen lehet, hogy buli is lesz belőle.

Nova neve Marcelo Mashoz (aka Márton) hasonlóan az idősebbek a deephouse.hu csapatából lehet ismerős, míg a fiatalabbak az elmúlt néhány években különösen felpörgött Teraszbuli / Love Is The Message buliról a Pontoonról, Toldiból, Secret Roomből vagy egyenesen arról a bizonyos Teraszról. Szintén a csapatukhoz köthető a közelmúltból Damiano Van Erckert, régmúltból Terrence Parker vendégül látása, néhány hét múlva pedig a Fouk párosa érkezik hozzájuk. Szerelmese a house legszebb időszakának, Chicago korai éveitől a 2000-es évek eleji deep house hőskoron keresztül a klasszikusak megidéző friss megjelenésig jobbnál jobb korongokra számíthatunk rőle. Tim Deeper neve elsősorban a Tilosos Felkelők műsorból lehet ismerős, és DJ Szefi house iránt érzett szerelmének manifesztálódása egy külön alteregóban. Egymást rapid tempóban követő mixeiben jól megfér egymás mellett a house, a disco és a techno az elmúlt négy-öt évtized bármely feléről. Aktív és közeli kapcsolatot ápol a lemezjátszókkal már a 90-es évek vége óta, egészes széles spektrumon mozog otthonosan a big beat – breakbeat iskolától kezdve színes-szagos funkokon át akár egy-egy mixbe tökéletesen illő reggae témáig. Kíváncsian várjuk hol találják meg a közös hangot Novával!

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékodat jelezd nekünk az rsvp@societebudapest.com e-mail címen.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz