Az áprilisi könyvklubban a lelkünkkel fogunk foglalkozni. Orvos-Tóth Noémi, pszichológus új könyvében, az Örökölt sorsban azt kutatja, hogyan hatnak ránk és befolyásolják életünket a felmenőink döntései, sorsai, traumái.
“Számomra ma már egyértelmű, hogy egyetlen ember sorsa sem érthető meg transzgenerációs szemlélet nélkül. Ha szeretnénk megszabadulni kínzó tüneteinktől, vagy megváltoztatni zavaró viselkedési és érzelmi mintáinkat, fel kell tárnunk családunk múltját. Ebben a könyvben szeretném végigvezetni az olvasót egy transzgenerációs önismereti úton, hogy saját életében tetten érhesse és helyrehozhassa a múltból megörökölt negatív érzelmi viszonyulásokat és viselkedési mintákat.”

Az olvasás magányos műfaj, de az olvasmányélmény megosztása mégis közösséget építhet. Minden hónapban kijelölünk egy könyvet, amibe mi fejest ugrunk és elmerülünk benne. Olvassátok ti is velünk, hogy a hónap végén Ott Annával és egy ismert művésszel együtt beszélhessük meg, hogy kinek mit adott a könyv.

A könyvklub után a Société Jazz Session keretében a nemrégiben alakult Turul Blast (Ajtai-Cseke-Porteleki) érkezik majd izgalmas, pörgős power jazz programjával.

JegyvásárlásCsatlakozz Facebook eseményünkhöz