A hetünk zárásaként és a hétvége elindítására minden pénteken két igen színes DJ látogat hozzánk, akik ebben a formában jó eséllyel még nem találkoztak. Játszanak kicsit külön, kicsit együtt, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Különleges, izgalmas lemezek biztosan előkerülnek majd.

DJ Reload a 2000-es évek közepe óta próbálja meghozni a nehéz döntést, house avagy jungle/dnb lemezből kell otthon többnek lennie. A meccs azóta is erősen kiegyenlített, annyi biztos, hogy mindkét témában nagyon jól áll. Közelről szemlélte gyakorlatilag az összes fontos elektronikus eseményt a rendszerváltás óta, gyűjtötte a tapasztalatot és persze az inspirációt, hogy azok bivalyerős szettjeiben csúcsosodjanak ki. Havi rezidánciáján és más bivalyerős szettjeiben meg megfordul minden, amit a house születése óta lemezre vágtak, diszkótól a technóig, tűpontosan egymáshoz igazítva.

Akos V jelenleg a Société zenei koncepciójáért tehető felelőssé, gondos kézzel, szemmel és füllel válogatja össze a házban megforduló zenekarokat és dj-ket, illetve a ház egyes tereiben és rendezvényein megszólaló playlisteket. Amikor épp nem ezzel foglalatoskodik, a Designer Drums dj és promoter csapat programjait tervezi és hozza tető alá a csapat többi tagjával szoros együttműködésben a Larm vagy a Toldi pultjaiban, gyakran megfordul a Telepen és a Központban tematikus sorozataival és gyakorlatilag bárhol a városban ahol izgalmas és előremutató zenei programok ütik fel a fejüket.

Különleges apropót ad az estének, hogy DJ Reload születésnapja is lesz egyben!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz